Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dit heeft niets met voetbal te maken…

Club-fans met pyro

Na de wedstrijd van gisteren tussen Club Brugge en Gent was er een confrontatie tussen supportersgroepen van beide clubs. De harde kernen hadden er afgesproken voor een stevig potje vechten. De beelden spreken voor zich…

“Zo’n 80 fans van de harde kern van Club had er afgesproken met een 60-tal supporters van Gent”, opent de woordvoerder van de Gentse politie. De Club-fans waren naar verluidt afkomstig van Brussel en Limburg.

“De blauw-zwarte fans stonden die van Gent op te wachten aan het station van Sint-Pieters. Er is een vechtpartij geweest, maar uiteindelijk waren onze mensen snel ter plaatse om beide groepen van elkaar weg te houden.”

Hoort dit er nu eenmaal bij of vind jij dat de vechtjassen van beide clubs gestraft moeten worden?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws