Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

D’Hooghe: “Club is op de goede weg!”

Michel D'Hooghe (Club Brugge)

Zes jaar geleden was Michel D’Hooghe voorzitter van Club Brugge. Sport/Voetbalmagazine liet hem aan het woord over de veranderingen binnen de club. “De tijden zijn anders, maar de grote kracht van onze club blijft de binding met het publiek.”

Voor D’Hooghe is het Jan Breydelstadion nog altijd thuiskomen. “Als ik in het land ben, ga ik naar elke wedstrijd van Club. Ik word er goed ontvangen en als ik de club kan helpen, doe ik dat graag.”

“Ik heb geen verantwoordelijkheid meer. Ik hoop nu gewoon dat ik niet langer de laatste voorzitter ben die met blauw-zwart kampioen werd. Gelukkig is Club met het winnen van de beker op de goede weg!”

“Binding met het publiek is grootste kracht van Club”

Toch ziet D’Hooghe verschillen met de tijd waarin hij voorzitter was. “Er is met Duchâtelet en Verhaeghe een nieuwe generatie clubleiders aan de macht. Maar ik stel vast dat er nog nooit zoveel volk naar Club trok.”

“Bart Verhaeghe doet grote inspanningen om te professionaliseren, maar het is goed dat hij beseft dat de grootste kracht van onze club nog altijd de binding met het publiek is. Iets wat ik ook altijd hoog in het vaandel heb gedragen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws