Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Coopman: “Ik heb mijn 18e verjaardag niet kunnen vieren door het voetbal”

Sander Coopman in actie

Engels, Mechele, Bolingoli, Oulare, Dierckx, Storm, Coopman,… Ze hebben één ding gemeen: het zijn allemaal jongens uit de Club Academy. Club tv had een goed gesprek met Storm en Coopman, twee jongens die er alles aan gedaan hebben om de top te bereiken. 

De revaliderende Bjorn Engels kon het niet laten om het interview bij te wonen. “Geen paniek. Ik zal niet tussenkomen”, stelde hij iedereen gerust. “Het is gewoon om Sandertje een beetje in de gaten te houden. Hij leeft op een wolk.”

Bekijk het interview:

Interview Sander Coopman en Nikola Storm from Club Brugge on Vimeo.

Het interviewduo had toch liever dat Engels niet op hun vingers zat te kijken. “Niks van”, reageerde Bjorn. “Ik blijf hier gewoon zitten. Ik zit toch niet in de weg. Worden jullie al een beetje zenuwachtig misschien? Oké, ik kan het begrijpen. Ik heb al wat meer ervaring. Gastheer zijn in Stadion en Extra Time, het is voor mij een fluitje van een cent”, lachte de centrale verdediger.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws