Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club verliest felbevochten wedstrijd

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge heeft Sclessin verlaten met een 1-0-nederlaag. Als Gent morgen wint in Kortrijk, wipt het over Club naar de leidersplaats.

Blauw-zwart begon goed aan de wedstrijd, maar Refaelov kreeg het leer niet voorbij Thuram. Even later was het Mujangi Bia die de score al na tien minuten opende. Club kwam zo voor de zesde wedstrijd op een rij op achterstand.

Deze keer lukte het jammer genoeg niet om terug te komen. Club probeerde wel, maar kon nooit echt een vuist maken. Tussendoor lieten Carcela en de Camargo de kansen liggen om de score te verdubbelen. In de cruciale fases zat het Club ook niet mee, want er werd 3 keer onterecht gevlagd voor buitenspel.

Door deze nederlaag blijven de play-offs razend spannend. Preud’homme en zijn troepen hebben nu voor het eerst nog eens wat langer rust. Club heeft 8 dagen om de wedstrijd op Anderlecht voor te bereiden.

Tweets over Standard – Club:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws