Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club springt over Anderlecht naar de tweede plaats

Club-fans juichen (Club Brugge - Anderlecht)

Gent mag dan wel kampioen zijn, toch heeft Club Brugge een uitstekende zaak gedaan in het klassement. Door de 2-3-overwinning in Charleroi klimt blauw-zwart over Anderlecht naar de tweede plaats. Paars-wit kwam immers niet verder dan een 2-2-gelijkspel in Kortrijk.

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar Club slaagde erin om te winnen op Mambourg. Ryan keepte opnieuw een uitstekende wedstrijd en dankzij een dodelijk efficiënt Club stond de 0-2-ruststand op het bord na goals van Mechele en Refaelov.

Na de rust kon Coulibaly al snel de aansluitingstreffer maken. Charleroi ging op zoek naar meer, maar de goal viel aan de overkant via De Sutter: 1-3. Tien minuten voor affluiten gaf Galvez Lopez met de 2-3 de thuisploeg opnieuw hoop, maar Club kwam met de schrik vrij.

Door deze overwinning springt Club over Anderlecht naar de tweede plaats, die recht geeft op een plaats in de voorronde van de Champions League. Op naar de thuismatch tegen Kortrijk!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws