Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge gaat transferstrijd aan met Liverpool

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge houdt rekening met een eventueel vertrek van doelman Mathew Ryan. De keeper is aan een uitstekend seizoen bezig en dat is ook de buitenlandse clubs niet ontgaan. Ryan sleepte dit seizoen al twee prijzen in de wacht: de Beker van België met Club en de Asian Cup met Australië.

Bovendien viel de Club-doelman ook in de Europa League op. Vooral in Torino maakte hij indruk. Filmpjes van zijn beste reddingen vind je hier.

Blauw-zwart zou volgens Engelse bronnen interesse hebben in Orjan Nyland, een 24-jarige doelman die momenteel uitkomt voor Molde FK (Noorse competitie).

De concurrentie voor het sluitstuk is echter niet mals. Ook Liverpool, Everton, Az, Celtic Glasgow, Hull City, Sunderland, Southampton, Bolton Wanderers, Nürnberg, Freiburg, Kaiserslautern en Mainz informeerden al bij de doelman. Zou hij Ryan, bij een eventueel vertrek, kunnen vervangen volgens jou?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws