Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

BREAKING: Club heeft akkoord met Vanaken

Hans Vanaken (Club Brugge - FC Porto)

Club Brugge heeft een princiepsakkoord met Hans Vanaken. De Lokeren-middenvelder werd al langer aan blauw-zwart gelinkt, maar nu zou de deal definitief zijn.

Club heeft deze middag een akkoord bereikt over de onmiddellijke overgang van Hans Vanaken. De 22-jarige middenvelder speelde sinds 2013 voor Lokeren, nadat hij was overgekomen van Lommel United.

De voorbije twee seizoenen was Vanaken de absolute smaakmaker bij de Waaslanders. Dit seizoen werd hij zelfs 3e bij de Gouden Schoen-uitreiking.

“Het was vorig jaar al duidelijk dat Club me heel graag wou en ik ben dan ook heel blij dat het nu allemaal in orde is gekomen”, opent Vanaken. “Ik ben op dit moment nog wat overdonderd, want alles ging heel snel! Het is écht een droom van mij om voor Club te kunnen spelen.”

“Ik kijk er al naar uit om aangemoedigd te worden door de fantastische supporters van Club Brugge! Op termijn wil ik er graag een bepalende speler worden.”

Indien Vanaken slaagt voor zijn medische testen, krijgt hij een contract voor 5 jaar bij blauw-zwart. Na doelman Bruzesse en aanvaller Diaby, is het al de derde zomeraanwinst voor Club.

Ook Vincent Mannaert reageerde erg tevreden: “Hans is een speler met enorm veel kwaliteiten en bovendien heeft hij een profiel dat uitstekend bij Club past. Hij is jong, heeft een winnaarsmentaliteit en nog potentieel om te groeien.”

“Het siert Hans dat hij direct duidelijk gemaakt heeft dat Club voor hem prioriteit was en dat hij daarom alle andere voorstellen naast zich neer neerlegde.”

Ben jij tevreden met deze transfer?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws