Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

BREAKING: Bruzzese voor 5 jaar naar Club

Sébastien Bruzzese (Club Brugge)

Club Brugge heeft zijn eerste zomertransfer beet. Sébastien Bruzzese komt van Zulte Waregem over en tekent een contract voor 5 jaar. Vladan Kujovic zet na dit seizoen een punt achter zijn keeperscarrière.

Sébastien Bruzzese is een 26-jarige doelman van Italiaanse afkomst. Hij speelde sinds mei 2012 bij Zulte Waregem. Daarvoor was hij actief bij onder meer Anderlecht en Gent.

“Ik ben zeer tevreden met deze stap in mijn carrière. Ik heb bij Gent al samengewerkt met Preud’homme en Jan Van Steenberghe en ik kijk er écht naar uit om opnieuw aan iets moois te bouwen”, vertelt Bruzzese.

“Ik supporter alvast mee in de komende play-offmatchen van Club. Hopelijk winnen ze de titel!”

Kujovic hangt voetbalschoenen aan de haak

De 36-jarige Vladan Kujovic, die sinds 2011 de Brugse kleuren draagt, stopt na dit seizoen met voetballen. Eind vorig jaar herstelde de doelman nog van nierkanker.

“Het is de moeilijkste beslissing van m’n leven, maar ik heb er goed over nagedacht. Ik apprecieer het enorm dat Club nog graag een jaar met mij wilde doorgaan.”

“Maar ik wil eerlijk zijn met mezelf en de mensen rond mij. Jammer genoeg voel ik dat mijn hart en lichaam niet klaar zijn om nog een seizoen het beste van mezelf te geven.”

“Dit is voor mij het juiste moment om mijn carrière af te sluiten. Ik wil bestuur, staf, spelers, medewerkers en supporters bedanken voor de vele steun die ik in Brugge gekregen heb!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws