Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blauw-zwart moet op zoek naar doelpuntenmaker tegen Gent

Obbi Oulare (Club Brugge - Gent)

Vorig weekend pakte Refaelov zijn vijfde gele kaart in de wedstrijd tegen Anderlecht, waardoor hij één speeldag geschorst is. Nochtans is Lior enorm belangrijk voor de ploeg. Dat bewijzen zijn drie goals die hij al op de teller heeft staan in deze play-offs. De vraag is dan ook wie vanmiddag de doelpunten moet maken zonder de Israëliër?

Het Nieuwsblad ging op zoek naar een mogelijke vervanger voor Refaelov, maar kwam niet echt tot een conclusie. Uiteraard denken we eerst aan onze spitsen: Oulare en De Sutter. Helaas zijn ze beiden helemaal uit vorm.

Oulare kreeg heel Brugge over zich heen na zijn zwakke prestatie in Anderlecht en De Sutter kon vooralsnog niets bewijzen in de play-offs. Meer nog, De Sutter kwam nog geen enkele keer tot scoren in zeven play-off-wedstrijden.

Tandem Vázquez-Izquierdo

Een tweede optie voor Brugse doelpunten is het duo Vázquez-Izquierdo. Onze Spaanstalige tandem was tijdens de reguliere competitie goed voor heel wat doelpunten, maar door blessureleed liep het niet meer zo vlotjes. Dat Vázquez stilaan terug op niveau begint te geraken, bewees hij vorige week met zijn prachtige assist op Refaelov.

Nu die er niet bij is, zal hij waarschijnlijk meer geneigd zijn om de combinatie te zoeken met Izquierdo. De vraag is alleen of de Colombiaan er wel klaar voor is. Tot nu toe speelde hij nog maar één echte sterke match in de play-offs, tegen Charleroi.

Wij kijken alvast vol goede hoop uit naar de wedstrijd tegen Gent. Eén van bovenstaande namen zal het voor ons moeten doen. Come on Bruges!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws