Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Als Club Brugge alles wint, zijn we kampioen”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Vincent Mannaert heeft er nog alle vertrouwen in. In een interview met het Nieuwsblad, samen met Michel Louwagie en Herman van Holsbeeck is onze algemeen manager optimistisch: “Als Club alles wint, dan zijn we kampioen”, aldus Mannaert. 

Op de vraag hoe de drie managers het verdere verloop van de play-offs zagen, nam Mannaert direct het woord. “Ik denk niet dat Anderlecht of Gent geen punten meer laten liggen in de komende matchen. Sowieso zullen ze beide wel ergens een puntje laten liggen. Als Club daarvan profiteert en alle wedstrijden wint, dan worden wij alsnog kampioen!”

Met wedstrijden tegen Gent, Charleroi en Kortrijk hebben we volgens kenners het makkelijkste schema. Alles kan nog, maar de wedstrijd tegen de kwekkers van dit weekend zal cruciaal zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws