Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Aad de Mos: “Met hem had Club veel meer kans op de titel”

Aad de Mos (analist)

De voorbije zondag kreeg Club Brugge met de 3-1-nederlaag een rake klap in de titelstrijd. Door het verlies in het Astridpark, heeft onze ploeg het niet meer in eigen handen. Aad de Mos was niet te spreken over het Brugse spel en gaf zijn verklaring in Het Nieuwsblad.

Club Brugge speelde allesbehalve een slechte wedstrijd in het Constant Vanden Stockstadion en verdiende op zijn minst een punt. Maar die mening was voetbalanalist Aad de Mos duidelijk niet toegedaan.

“Club speelde opnieuw niet goed genoeg. Ze moeten zich snel herpakken. Jongens als Vázquez brachten te weinig en Oulare zat constant te zeuren in plaats van zich te focussen op de match.”

“Eigenlijk was het precies zoals vorig jaar: Brugge dat het veld betrad met elf ideale schoonzonen. Allemaal fijne en vriendelijke jongens, maar geen mannen die weten wat een titelstrijd écht inhoudt.”

“Weet je wat ik had gedaan? Ik had tijdens de winterstop Hans Vanaken (Lokeren) gekocht. Hij zou de grinta wel weer in de ploeg gebracht hebben. Met hem had Club veel meer kans op de titel en moesten ze zich nu niet herpakken.” Heeft hij gelijk?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws