Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vazquez: “Als we de titel pakken, blijf ik bij Club!”

Víctor Vázquez (Club Brugge)

Victor Vazquez is samen met heel Club Brugge aan een goed seizoen bezig. Dat is ook de buitenlandse clubs niet ontgaan. Heel wat Brugse spelers staan op het punt om blauw-zwart in de zomer te verlaten, maar Vazquez denkt eraan om te blijven. “Als we kampioen worden, blijf ik zeker!”

Tijdens Club – Anderlecht zal het krioelen van de scouts in Jan Breydel. Maar liefst 17 ploegen zullen aanwezig zijn. Onder meer Dortmund, Manchester United, Marseille en AC Milan komen een kijkje nemen.

Victor Vazquez laat het allemaal niet aan zijn hart komen. Hij ziet een verlengd verblijf in Brugge wel zitten. “Het is mijn droom om Champions League te spelen, dus als we kampioen worden, blijf ik zeker”, zegt de 28-jarige Catalaan.

“Natuurlijk zullen er aanbiedingen komen, maar Spanje is op dit moment moeilijk door de economische crisis. En een transfer naar de VS zou vooral voor het geld zijn. Dat is binnen 4 of 5 jaar nog altijd een optie.”

Onze regisseur op het middenveld is alvast klaar voor de Belgische Clasico. “Ik greep net naast de Gouden Schoen en miste de bekerfinale door een blessure. Als iemand honger heeft om kampioen te worden, ben ik het wel. We zijn sterker dan eender welke Belgische ploeg!”, besluit hij in HBVL.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws