Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanavond staan er zebra’s op het menu

Club-fans 1891 zwarte vlagjes (Club Brugge - Genk)

Club Brugge neemt het vanavond op tegen Sporting Charleroi. Met 7 op 12 bewijzen de zebra’s dat ze allesbehalve een meeloper zijn in Play-off 1. Hoe dan ook, de troepen van Felice Mazzu moeten straks aan de kant gezet worden. De statistieken heeft blauw-zwart alvast mee.

Timmy Simons speelt vanavond zijn 300e duel in de hoogste Belgische afdeling. Het Laatste Nieuws meldt dat onze kapitein op 22 augustus 1998 zijn eerste wedstrijd met Lommel speelde. Bij Club zit Simons al aan 235 wedstrijden. Een dikke proficiat Timmy!

De voorbije vijf thuisduels tegen Charleroi werden allemaal gewonnen. Opvallend hierbij is dat Club 10 keer de weg naar doel vond en geen enkele tegentreffer incasseerde. Kan blauw-zwart straks voor de eerste keer in deze play-offs op voorsprong komen?

Voorbije vijf thuisduels

De selecties:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws