Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sollied: “Club moet dat niet doen”

Michel Preud'homme zorgen

Club Brugge sleepte afgelopen zondag in extremis een punt uit de brand in de Ghelamco Arena. Blauw-zwart speelde niet zijn beste wedstrijd en dat is ook Trond Sollied niet ontgaan. Hij was in Het Laatste Nieuws erg scherp voor Preud’homme en zijn troepen.

“Ik dacht vooraf dat het 2-2 zou worden, maar niet op die manier hoe het nu is gelopen”, begint de ex-trainer van beide clubs zijn verhaal. “Ik verwachtte dat Club op voorsprong zou komen en dat Gent, op basis van frisheid, een punt uit de brand zou slepen. Vreemd genoeg is het net omgekeerd gelopen.”

“Er zijn wel bepaalde dingen die ik echt niet begreep. Waarom past Club zich aan aan Gent? Als je het beste team van het land bent, dan doe je dat toch niet? Timmy Simons was rechtsachter hé!”

“Als Gent in balbezit was, stond Club achterin met zeven spelers op één rij. Dan heb je natuurlijk geen middenveld en dus ook geen aansluiting met de aanval. Zo kan je geen wedstrijden winnen. Club lijkt wel een diesel in deze play-offs, maar de match in Kiev kan daarvoor een excuus zijn”, besluit Sollied.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws