Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Herbeleef memorabele matchen tussen Club en Anderlecht

Besnik Hasi (RSC Anderlecht)

Zondag is Jan Breydel het decor voor de Belgische Clásico tussen Club Brugge en Anderlecht. Inzet: de eerste plaats! Het wordt dus een match op het scherpst van de snee. Voor ons hét signaal om op zoek te gaan naar beeldmateriaal van gedenkwaardige edities tussen blauw-zwart en paars-wit.

Club en Anderlecht keken elkaar dit seizoen al 3 keer vijandig in de ogen. De manschappen van Preud’homme wisten twee keer gelijk te spelen en één keer te winnen. In aanloop naar de wedstrijd van vanavond, kan je hier nog eens de vorige 3 confrontaties tussen Club en Anderlecht herbeleven.

Club Brugge – Anderlecht (31 augustus 2014): 2-2

Anderlecht – Club Brugge (30 november 2014): 2-2

Bekerfinale Club Brugge – Anderlecht (22 maart 2015): 2-1

Hoogtijd om nog twee legendarische wedstrijden van de Belgische Clásico op te vissen.

Club Brugge – Anderlecht (7 december 2002): 2-1

Club Brugge – Anderlecht (22 september 2013): 4-0

Hopelijk prijkt Club – Anderlecht van 19 april 2015 straks ook in dit lijstje. Dat Hasi een heruitgave van de bekerfinale voorspelt (2-1 voor Club), zien we in de hoofdfoto bovenaan. Maar wat is jouw pronostiek voor vanavond? Plaats hem onderaan dit bericht in een reactie. Wij hopen alvast op een klinkende zege en een afloop met onderstaande taferelen.

Refaelov Clubman
Club supporters vieren
Trainerstraf viert
Verhaeghe viert
Ryan en Mechele vieren beker
Club-spelers vieren
Izquierdo dansen
Proto teleurgesteld
Mitrovic teleurgesteld
Defour teleurgesteld
Rolando teleurgesteld
Teleurstelling Anderlecht
Simons toont aantal bekers

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws