Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Herbeleef het Europese sprookje van Club

Club-fans keep the faith

De Europa League en Club Brugge is dit seizoen een méér dan geslaagd huwelijk. Al is dat ooit anders geweest. Op 8 augustus 2013 verbande Slask Wroclaw onze Club van het Europese toneel na een 3-3-gelijkspel. De ontgoocheling was enorm, maar díe uitslag bleek wel het begin van een indrukwekkende reeks. 

Het ene seizoen is het andere niet. Terwijl we vorig seizoen de groepsfase van de Europa League niet eens bereikten, weten we dit seizoen niet waar het sprookje zal eindigen. Hopelijk in Warschau! Club Brugge is nu 16 Europese confrontaties op rij ongeslagen. Daarmee evenaart blauw-zwart het Belgisch record van KV Mechelen (1987-1989).

Kortom: een indrukwekkend parcours waar we best trots op mogen zijn! Het is immers van 1995 geleden dat Club nog eens in een Europese kwartfinale stond. Toen was Chelsea te sterk. Intussen zijn onze jongens opgeklommen naar een tweede plaats van de all time ranking van de UEFA Cup / Europa League en moeten we enkel Inter laten voorgaan. Waar eindigt dit volgens jou?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws