Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Duarte reist mee naar Oekraïne

Óscar Duarte (Club Brugge)

De blessure van Óscar Duarte is zo goed als verleden tijd. Vandaag trainde hij een eerste keer met de groep en wie weet zien we hem donderdag al aan het werk tijdens Dnipro – Club Brugge.

Eindelijk nog eens goed nieuws uit de ziekenboeg van blauw-zwart! Duarte liep eind maart een spierscheur op met Costa Rica, maar is nu dus aan de beterhand. De 25-jarige verdediger van Club kwam voor het laatst in actie in de gewonnen bekerfinale tegen Anderlecht.

Kijk hoe Duarte hard werkt om weer fit te geraken:

Als Duarte speelklaar geraakt, schuift Simons wellicht weer naar het middenveld. Opvallend: Preud’homme neemt ook Denswil en Claudemir mee naar Oekraïne. Beide spelers zijn niet speelgerechtigd, maar onze trainer wil hen toch bij de groep houden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws