Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club wint in extremis van Anderlecht

Club-fans vieren (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge heeft een schitterende zaak gedaan in de titelstrijd. Blauw-zwart boog in de tweede helft, onder impuls van invaller Oulare, een 0-1-achterstand om in een 2-1-overwinning.

De eerste helft werd gekenmerkt door veel strijd en tempo. Op het moment dat de match op slot zat, tikte Mitrovic een voorzet van Praet met een hakje in doel. De bal week nog af op Simons, waardoor Ryan kansloos was.

Club had het moeilijk en ontsnapte niet veel later aan de 0-2 toen een kopbal van de Serviër net naast ging. Er was dus heel wat stof om over te praten tijdens de rust.

Een ander Club in de tweede helft

De manschappen van Preud’homme kwamen sterk uit de kleedkamer, maar Proto pareerde het schot van Vázquez. Anderlecht probeerde het evenwicht opnieuw te herstellen, maar Ryan kon een afgeweken vrijschop van Mitrovic nog net uit zijn doel ranselen.

Even later kwam de thuisploeg goed weg toen Acheampong geen penalty kreeg na een fout van De fauw. Toen Ryan een compleet verkeerde pass afleverde, kon Praet de 0-2 in een leeg doel schieten. Toch miste hij nog!

Beresterke Oulare

Met de inbreng van Oulare kantelde de match helemaal. Hij ging in zijn eentje op wandel en dwong een hoekschop af. Die corner kopte hij zelf in doel: 1-1.

Net voor affluiten kon Vormer een snel genomen vrije trap van Vázquez voorbij Proto schieten: 2-1! Door deze overwinning doet Club haasje-over bij Gent en grijpt het opnieuw de leidersplaats. Anderlecht staat derde, op vijf punten van Club.

Tweets over de wedstrijd van Club tegen Anderlecht:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws