Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club houdt kansen op halve finale gaaf

DJ set Club Brugge

Club Brugge – Dnipro eindigde zoals het begon: 0-0 in een wedstrijd die gekenmerkt werd door veel strijdlust. De Oekraïners bewezen nog maar eens dat ze een erg stugge tegenstander zijn. Izquierdo en De fauw kregen de beste kansen voor Club, maar ook Ryan moest zich onderscheidden op een knappe poging van Konopljanka.

 Dnipro begon erg sterk aan de wedstrijd, maar Rotan kon zijn vrije schietkans niet in doel werken. Onder impuls van een sterke Oulare kwam Club beter in de wedstrijd.

De Brugse spits bediende Izquierdo, maar doelman Bojko stopte het schot van de Colombiaan. Net voor de rust staken de Oekraïners nog eens de neus aan het venster met een gemiste kopbal van Kalinic.

De tweede helft opende met een kopbal van de De fauw, maar het leer ging centimeters naast. Daarna ging het goed op en neer, maar er waren te veel slordigheden in het spel van beide ploegen om echt voor gevaar te zorgen.

Uiteindelijk was het Ryan die de brilscore op het bord hield met een fenomenale redding op een poging van Konopljanka. Het verschil zal volgende week in Oekraïne gemaakt moeten worden.

Tweets over de wedstrijd

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws