Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse ziekenboeg loopt leeg

Thomas Meunier (Club Brugge)

Goed nieuws uit de lappenmand van Club! Nadat Oscar Duarte zich eerder deze week opnieuw bij de groep had aangesloten, zijn nu ook Thomas Meunier en Felipe Gedoz bijna terug fit.

De waslijst aan blauw-zwarte geblesseerden begint te minderen. Duarte keerde al terug in de selectie, Gedoz hervat wellicht maandag de groepstraining en ook de revalidatie van Meunier loopt op zijn einde. Kijk hoe onze 23-jarige rechtsachter zich klaarstoomt om weer tussen de lijnen te staan:

Zowel Meunier als Gedoz vielen uit met een buikspierblessure, al is de situatie bij de Braziliaan iets minder rooskleurig. Als hij bij het hernemen van de training nog te veel last heeft van zijn buikspieren, zal hij geopereerd moeten worden.

Het ziet er dus naar uit dat Boli Bolingoli eenzaam achterblijft in blessureland. De linksbuiten is out met een enkelkwetsuur. Op Bjorn Engels kan Preud’homme dit seizoen geen beroep meer doen. De centrale verdediger kampt met een ernstige knieblessure.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws