Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zware kritiek op Verhaeghe: “Hij heeft daar niets te zoeken”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Tijdens de rust van de partij tussen Club Brugge en Moeskroen-Péruwelz zou Bart Verhaeghe gaan klagen zijn in de kleedkamer van de scheidsrechters. Moeskroen-trainer Fernando Da Cruz vindt dit niet kunnen.

“Verhaeghe is tijdens de rust in de kleedkamer van de scheidsrechter geweest. Hij heeft daar 4 à 5 minuten met de scheidsrechters gediscussieerd. Ik stel vast dat we in de tweede helft veel gele kaarten hebben gekregen en dat we ook een ingebeelde strafschop moesten slikken”, zegt hij aan Sporza.

“Ik stel me daar veel vragen bij. Dat Preud’homme dat niet gezien heeft? Dat kan zijn. Maar als dat tijdens de rust gefilmd zou zijn, moeten ze hem zeker de beelden geven.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws