Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Zijn aan een fantastische reeks bezig”

Michel Preud'homme met Club-sjaal

Michel Preud’homme was uiteraard een zeer tevreden man na de overwinning van Club Brugge in Besiktas. “Dit is heel belangrijk voor de Club en voor het Belgische voetbal.”

“Wij zijn aan een fantastische reeks bezig. We hebben een record. Dit was onze veertiende wedstrijd in deze campagne zonder nederlaag. Op de wedstrijd in Torino na hebben we alles op verplaatsing gewonnen.”

“Waarom het zo goed gaat? We kunnen ons spel omgooien. Beginnen op een bepaalde manier en tijdens de wedstrijd switchen we. Dat maakte vandaag misschien wel het verschil. Alle teams die we nu gaan tegenkomen, zijn grote teams. Maar Besiktas was dat ook al.”

Wat gaat dit betekenen voor de bekerfinale? “We zullen moeten herstellen van deze match. Dit heeft veel krachten gekost. We gaan ons best doen, dat staat vast. Ik wacht tot morgen om te kijken hoe het met de fitheid van de spelers is. Zaterdagavond kies ik mijn team.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws