Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Wil in België enkel naar Club Brugge of Anderlecht”

Spelersverwelkoming bus Club Brugge

Sebastien Dewaest is als rots in de branding bij Sporting Charleroi aan een sterk seizoen bezig. Hij droomt van een overgang naar de Premier League.

“Als ik in België blijf is dat enkel voor een club die aan de top speelt, Anderlecht of Club Brugge dus. Ik heb te veel respect voor Charleroi en zijn supporters om de club in te ruilen voor Standard. Ik zeg niet dat ik nooit voor Standard ga spelen, ik zeg enkel dat ik niet rechtstreeks van Charleroi naar daar zal gaan.”

“Ik weet dat er verschillende clubs uit de Premier League en de Bundesliga me de afgelopen maanden gevolgd hebben. Men heeft me gezegd dat er enkele goede verslagen zijn opgemaakt. Ik hoop dan ook in juli het Kanaal over te steken, behalve als Charleroi Europees speelt. Ik heb echter de stijl en de fysieke kwaliteiten die je nodig hebt in het Engelse voetbal.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws