Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe neemt druk weg: “Seizoen is al geslaagd”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

Bart Verhaeghe neemt alle druk weg van zijn Club Brugge. “Niks moet nog, alles kan”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

 “We gaan er alles aan doen om te winnen, maar als Anderlecht straks beter blijkt, dan is dat zo. In sport heb je altijd winnaars en verliezers. Als wij straks verliezen, is dat geen ramp”, aldus Verhaege.

“We maken een ongelooflijk seizoen door. Alleen al Europees is het top. Geen enkele Belgische club kan betere statistieken voorleggen en in de Europa League zijn we de enige ongeslagen ploeg. Niet tegen absolute topploegen, maar je moet het toch doen.”

Ook de titel mislopen zou volgens hem geen ramp zijn. “Ik heb nooit verklaard dat we prijzen moeten pakken. Wel dat we willen meedoen. En daar staan we vandaag. We zijn dominant aanwezig op drie fronten. Enkele seizoenen geleden was dat nog ondenkbaar.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws