Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe: “Club Brugge gaat kampioen spelen”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)
Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe heeft in Reyers Laat op Canvas woensdagavond gereageerd op het incident van afgelopen zondag tijdens Club Brugge – Moeskroen. “Ik ben een grote dommerik. Ik mag dat niet doen en ga dat ook niet meer doen”, zegt hij.

Hij heeft duidelijk spijt van zijn actie. “Ik ben een grote dommerik. Ik moet dat niet doen, ik mag dat niet doen en ik ga dat niet meer doen. Ik ben de eerste om uit mijn foute te leren. Maar ik ben een gepassioneerd man.”

Moet Club Brugge dit seizoen kampioen spelen? “De druk komt van de buitenwereld, niet van binnen de club. Het is dit seizoen niet van moeten, maar wel van mogen voor Club.”

“Het is al van het seizoen ’76-’77 dat Club Brugge op drie fronten zo ver meestreed als nu. En we zullen wel zien waar dat zal eindigen. Ik weet niet of we een trofee zullen pakken, maar als iedereen er zijn uiterste best voor doet heb ik er wel vertrouwen in. Ik kan er best mee leven als ik verlies van een tegenstander die beter is. Toch denk ik dat we de titel gaan pakken.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws