Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vazquez: “We zijn de beste ploeg van het land”

Victor Vazquez (Club Brugge)

Victor Vazquez is erg strijdvaardig. Ondanks de gescheurde ligamenten van zijn enkel en is de draaischijf van Club Brugge ervan overtuigd dit seizoen nog een rol te kunnen spelen. “Ik ben in de vorm van mijn leven”, zegt hij op de website van Club Brugge.

“Ik haalde de afgelopen weken nog niet het niveau van voor mijn kniekwetsuur, maar de betere vorm was duidelijk aan het terugkeren. Ik voelde het. Iedere wedstrijd stelde ik progressie vast. Het was bijgevolg zondagnamiddag niet meer dan menselijk dat de tranen over mijn wangen rolden toen ik van het veld werd gedragen.”

Vazquez wordt zo snel mogelijk weer klaargestoomd. “Het is de bedoeling dat ons medisch team acht uur per dag mijn getroffen enkel behandelt. Dat gebeurt vooral om het ontzwellen te bespoedigen. Pas dan zal duidelijk worden of een operatie al dan niet nodig is.”

“Ik dacht na het hoorbare gekraak dat mijn enkel gebroken was. Gelukkig viel het verdict drie kwartier later in het ziekenhuis mee.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws