Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vargas staat open voor terugkeer naar Club of Anderlecht

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Ronald Vargas kende zijn beste periode bij Club Brugge, maar liep een serieuze blessure op. RSC Anderlecht gaf hem een kans te revalideren en zorgde voor een opvallende transfer.

Maar Vargas kon bij Anderlecht nooit doorbreken en vertrok naar het Turkse Balykesirspor in Turkije. “Terug naar Anderlecht gaan? Waarom niet eigenlijk?”, zegt hij in La Dernière Heure. “Ik weet dat ik er nooit de hoge verwachtingen heb kunnen inlossen. Ik was hierdoor toe aan iets anders en koos voor een vertrek.”

“In juni ben ik echter einde contract en ik weet nog niet waar m’n toekomst dan ligt.” Vargas werd al aan Westerlo gelinkt, maar mikt hoger. “Terug naar Club of Anderlecht? Ik weet nog van niets, maar sta voor alles open.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws