Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Vanavond kan dit veld een voordeel zijn”

Lior Refaelov (Club Brugge - KV Mechelen)

Er is al heel wat gezegd en geschreven over het veld van Jan Breydel. Voor technisch vaardige spelers als Lior Rafaelov is het natuurlijk geen cadeau om op dergelijke grasmat te spelen.

“De bal rolt over het veld als een konijn. Ik moet nu telkens volledig geconcentreerd zijn op mijn balcontrole. Normaal gebeurt dat automatisch en denk ik wat ik ermee ga doen”, aldus Rafaelov in Het Nieuwsblad.

Toch zou het vanavond wel eens anders kunnen uitdraaien. “Ik zag tegen Liverpool dat Besiktas ervan houdt om met hun technisch sterke spelers de bal heel snel rond te spelen. Op ons veld is dat moeilijker. Ik denk dat het dit keer een voordeel is dat de grasmat niet in opperbeste staat verkeert.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws