Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Titelstrijd tussen Club Brugge en Anderlecht”

Club-fans we are following Bruges over land and sea

Marc Degryse denkt nog steeds dat de titelstrijd er eentje wordt tussen Anderlecht en Club Brugge. “Ze hebben meer kwaliteit”, zegt hij in HLN.

In de kansen van Standard heeft hij weinig vertrouwen. “Standard komt tekort op bepaalde posities. Op Ezekiel na, en die is dan nog geblesseerd, telt Standard veel gewone spelers. Er is te weinig kwaliteit. Kortom: geen ploeg die klaar is voor de titel.”

Ook AA Gent maakt volgens hem geen kans. “Anderlecht en Club Brugge hebben meer kwaliteit en ervaring. Zij zijn het gewoon om met zo’n situatie om te gaan. AA Gent is dat niet wanneer de spanning zal stijgen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws