Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ploeggenoten hebben Vormer ingelicht over PO1

Ruud Vormer interview

Ruud Vormer won met Club Brugge zijn eerste prijs als profvoetballer. De Nederlander blikt in Voetbal International dan ook tevreden terug.

Een prijs pakken, hoe voelt dat? “Wel heel bijzonder, mijn eerste prijs als speler van Club Brugge én mijn eerste grote titel als prof. In 2007 zat ik op de bank tijdens de bekerfinale van AZ tegen Ajax (1-1). En die wedstrijd verloren we ook nog na strafschoppen… Zondag was het einde sensationeel. De Belgische beker is wel een prijs waar Club Brugge zich al maanden op had gericht.”

Had hij verwacht om op drie fronten zo succesvol te zijn blij Club? “Voorop stond ik dat wekelijks ging voetballen. Maar het blijkt dat Club Brugge een selectie heeft die breed en sterk genoeg is om op drie fronten te strijden. Maar we zijn er nog lang niet. In de competitie wacht Club Brugge nog tien topwedstrijden, van mijn ploeggenoten heb ik begrepen dat de ranglijst tijdens de play-offs per speelronde enorm door elkaar wordt geschud.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws