Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Om kampioen te worden zal meer nodig zijn”

Boskamp - Degryse - Coninx

Club Brugge en Anderlecht zijn nog steeds de twee teams die het meest naar voren worden geschoven voor de titel. Toch laat hun spel wat te wensen over. Marc Degryse weet waarom.

“De grootste titelkandidaten brengen momenteel niet hun beste voetbal. Het heeft voor een groot stuk te maken met de afwezigheid van belangrijke spelers: Defour, Praet, Mbemba, Vazquez, Izquierdo, etc”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

“Ik zag Club Brugge zaterdag winnen tegen Charleroi dankzij een groot strijdershart. Ik begrijp dat Michel Preud’homme overschakelt op realistisch voetbal, maar om kampioen te worden, zal toch meer nodig zijn. Dan heb je iets speciaals nodig van de spelers die het verschil kunnen maken. Op dit moment zijn die allemaal onbeschikbaar. Storm, bijvoorbeeld, acht ik nog niet in staan om in de Play-Offs Club over de streep te trekken.

Hij ziet op dit moment één sleutelspeler. “In de tactiek die Preud’homme nu kiest, is De Sutter heel belangrijk. Club mag er niet aan denken dat hem iets overkomt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws