Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Nervositeit neemt toe in Brugge”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Gisteren was er heel wat te doen om voorzitter Bart Verhaeghe van Club Brugge die tijdens de rust in de kleedkamer van Christophe Dierick was binnengewandeld. Moeskroen was achteraf niet erg opgezet met deze actie van de voorzitter van Club Brugge. De ref stelde een rapport op en de zaak krijgt mogelijk nog een staartje.

“Na maanden van vooral winstpartijen en daarmee gepaard gaande rust is dit sinds de nederlaag in Kortrijk weer een signaal van de stijgende nervositeit in Brugge. Waarom toch?”, zegt Ludo Vandewalle van Het Nieuwsblad.

“Niemand wint hierbij. Verhaeghe en Club Brugge halen weer extrasportief het nieuws. Enkele van zijn bestuursleden hadden Verhaeghe na het vermeende incident met Thibaut Van Acker tegen Cercle Brugge in de neutrale zone in het begin van het seizoen al de wenk gegeven daar weg te blijven. Het diende de club niet en evenmin de lopende zaak van het steward-incident in Lokeren.”

“In deze fase van de competitie is druk weghouden van de groep heel belangrijk. Extra incidenten creëren is geen goed idee. Misschien beginnen met gewoon weg te blijven uit de neutrale zone en zeker uit de kleedkamer van de ref.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws