Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert niet helemaal tevreden met kalender

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Vincent Mannaert kan niet helemaal tevreden zijn met het programma van Club Brugge. Blauwzwart speelt in de laatste vijf matchen namelijk drie keer uit. 

“Positief is dat we in eigen huis beginnen en eindigen. Maar ik had persoonlijk liever drie keer op Jan Breydel gespeeld in de laatste vijf wedstrijden, terwijl we nu drie matchen op verplaatsing moeten in die cruciale fase”, zegt Mannaert.

Hij verwacht een spannende titelstrijd. “We zijn met vier kandidaten, Kortrijk en Charleroi reken ik bij de outsiders. Onze voorsprong is maar twee punten, maar liever twee punten voor dan twee achter.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws