Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert: “Daar koop je niets mee”

Simons - Bruzzese - Mannaert - Preud'homme

Club Brugge mag tevreden zijn. Het kent een uitstekend seizoen en is nog op drie fronten actief, dat weet ook Vincent Mannaert.

“We hebben maar drie keer verloren en hebben ontzettend veel gescoord. We hebben deze competitie tot nu toe gekleurd, maar zoals we al een paar jaar weten, koop je daar werkelijk niets mee”, zegt hij aan Sporza.

“Over twee weken beginnen de belangrijkste weken van de competitie. Niet alles is te herdoen, maar we staan met drie ploegen op één overwinning van elkaar. Het wordt zeer intens en frisheid zal een belangrijke rol spelen. Maar we kunnen al trots zijn op dit seizoen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws