Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Kunnen ook kampioen worden zonder hen”

Simons - Bruzzese - Mannaert - Preud'homme

Vincent Mannaert is er ondanks een recente dip van overtuigd dat zijn ploeg klaar is voor play-off 1. Ook zonder Victor Vazquez en Bjorn Engels mag dat geen probleem zijn.

“In vorm en als het eenmaal draait, hebben wij een ploeg die weinig nodig heeft om ineens een match te beslissen. Niet voor niets maakt Club dit seizoen al meer dan honderd doelpunten over alle competities verspreid”, zegt Mannaert vol vertrouwen in HLN.

“Club kan ook kampioen worden zonder Vazquez en Engels. Op training zie ik niets dan ontspannen gezichten. Ze maken grapjes en in de kleedkamer schieten alle talen door elkaar maar iedereen blijft er lachen. Da’s voor mij genoeg om te weten dat alles goed zit in de groep.”

Mannert wordt er zowaar poëtisch van. “We zitten in een fase van het kampioenschap dat je terug moet naar de wetten van de speelplaats. Je laat je tegenstander niet passeren en eenmaal de bel gaat, moet je één goal meer gemaakt hebben dan de andere.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws