Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Joske is helemaal terug : “Mijn eerste doelpunt was mooi”

José Izquierdo met gouden belettering op shirt

José Izquierdo keerde na enkele weken blessurelast weer terug en dat hebben we geweten. De Colombiaan was meteen goed voor twee doelpunten!

“Het deed vooral deugd dat ik opnieuw een wedstrijd heb gespeeld. Mijn eerste doelpunt was mooi, hé”, zegt hij aan Voetbalkrant. Vooral de samenwerking met Obbi Oularé en Lior Refaelov verliep goed. “We vinden elkaar steeds beter. Het zal ook wel moeten als we zonder Victor Vazquez willen blijven scoren en winnen.”

Denkt Izquierdo met zijn 10 doelpunten aan de Gouden Stier? “Ik denk vooral aan de collectieve doelen. Ik wil nu eerst een vooral een ronde verder gaan in Europa én zondag de Beker van België in de lucht steken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws