Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Je verandert systeem niet voor één speler”

Víctor Vázquez (Club Brugge)

Club Brugge moet het zonder draaischijf Victor Vazquez stellen de volgende weken doen. Geert De Vlieger geeft zijn ongezouten mening over hoe het nu verder moet.

“Je verandert je systeem in functie van de tegenstander, maar niet omdat er een speler uitvalt. Zeker Club Brugge niet, waar er intussen toch een vast concept is met duidelijke automatismen”, aldus De Vlieger aan Het Nieuwsblad.

“Oké, tegen Aalborg, met slechts twee spitsen, en dan ook tegen Gent, waar Vazquez én Refaelov trouwens startten, werd wel even overgeschakeld naar 3-5-2, maar dat had dus te maken met de tegenstander. Het is een optie, Meunier en Bolingoli op de flanken en dan misschien Oulare of Dierckx naast De Sutter, maar dan zie ik binnen de spelersgroep nog niemand met dezelfde specifieke kwaliteiten om Vazquez als spelverdeler te vervangen.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws