Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jacky Mathijsen blikt terug op Club-periode

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Na een buitenlands avontuur in Griekenland is Jacky Mathijsen weer in eigen land aan de slag. Hij moet OHL op termijn terug naar eerste klasse krijgen.

“Vooreerst: ik zou echt graag willen dat Club kampioen wordt”, vertelt Mathijssen in Sport/Voetbalmagazine. “Maar de situatie van toen is niet te vergelijken met nu. Wat er nu in de motor van Club zit, is van een ander niveau dan wat ik had.”

Bovendien is er nog een verschil. “Aan Preud’homme is gevraagd om kampioen te worden, aan mij niet. Ik was het die de titel wilde, toen. Iedereen wist dat dat een onmogelijke opgave zou worden, maar toch grepen we er niet ver naast.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws