Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“In mijn ogen zijn de Turken favoriet”

Obbi Oulare in actie

Club Brugge treft Besiktas in de achtste finales van de Europa League.“Ik heb Club Brugge én Besiktas dit seizoen al meermaals aan het werk gezien. In mijn ogen zijn de Turken favoriet”, zegt Fuat Çapa

“Besiktas behoort zeker en vast tot de grootste clubs van Turkije. Bovendien kan de club ook rekenen op een enorme aanhang. De voorbije jaren liep het dan wel allemaal stroever, maar de club kan nog steeds teren op een geweldig palmares”, aldus de Belgisch-Turkse coach aan Voetbalkrant.

Besiktas staat samen met Galatasaray aan kop in Turkije. “Het zou historisch zijn als Besiktas de titel pakt. De club heeft momenteel geen eigen stadion, hé. Eigenlijk speelt Besiktas elke wedstrijd op verplaatsing.”

Voor hem is Besiktas favoriet. “Besiktas beschikt toch over een pak meer individuele kwaliteit. Er lopen een pak jonge jongens rond die in Nederland of Duitsland hun opleiding kregen. Ik kan je verzekeren dat Besiktas hun eindstation niet is.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws