Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Hoor Anderlecht niets meer zeggen over Europa”

Simons - Bruzzese - Mannaert - Preud'homme

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck voert in de aanloop naar de titel de druk op Club Brugge nog wat op. “Dit jaar brengt een titel 20 miljoen euro op”, benadrukte hij.

“Vreemd dat Anderlecht eerst zei dat het titelfavoriet was, Dynamo Moskou zou uitschakelen en de beker zou winnen. Maar de jongste dagen hoorde ik niets meer zeggen over Europees en de beker”, aldus algemeen directeur Vincent Mannaert aan Het Nieuwsblad.

“Daarom verbaasde het me een beetje dat ze nu ons titelfavoriet noemen. Het zal er wel bijhoren, zeker? Het zal toch op het veld moeten gebeuren. Zondag wordt die bekerfinale ook in het hoofd gespeeld. Mentale veerkracht wordt belangrijk. Die hebben we. Tegen Anderlecht in de competitie twee keer een achterstand opgehaald, tegen Standard en Genk ook achterstanden opgehaald, ook tegen Besiktas nog.”

“Daarom gaan we er alles aan doen om deze groep samen te houden. We hebben hier de afgelopen jaren niet voor niets zoveel geld en energie in gestoken. Bovendien heb ik ook nog geen bod van 20 miljoen euro voor een speler van ons gekregen”, zegt hij met een knipoog.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws