Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Tweede grote teleurstelling deze week”

Michel Preud'homme zorgen

We lieten u vanochten al weten dat Michel Preud’homme dit seizoen niet meer kan rekenen op Bjorn Engels. De 20-jarige verdediger ondervond opnieuw hinder aan de geopereerde knie.”Dat is de tweede grote teleurstelling van deze week”, zucht Michel Preud’homme.

“Het slechte nieuws aan de hele zaak is dat er opnieuw sprake is van een vochtophoping in de knie”, aldus Preud’homme aan Voetbalkrant.

“Dat wil zeggen dat Bjorn opnieuw even ver staat als in januari. Met andere woorden: enkel een wonder kan er nog voor zorgen dat hij in de play-offs zal spelen. Dat is de tweede grote teleurstelling van deze week.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws