Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Het wordt een gekkenhuis”

Ruud Vormer applaus (Club Brugge - Westerlo)

Ruud Vormer was in de Kuip van Feyenoord wel wat gewoon, maar toen hij begin dit seizoen met de Nederlanders naar Besiktas trok was het toch even schrikken.

“Wat sfeer betreft, ben ik best wel wat gewoon van bij Feyenoord. Daar zitten ook telkens 50.000 fanatieke fans te joelen. Maar hoe die Turken kabaal kunnen maken, heeft wel nog een andere dimensie. Extreem”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

“Het wordt een gekkenhuis, naast en op het veld. Ze zullen gas geven vanaf het begin. Misschien is het wel nog een voordeel dat er een piste rond het veld is. Dan heb je toch niet het gevoel dat het publiek er zo dicht op zit. We moeten ook niet te veel nadruk leggen op de omstandigheden. Wat telt, is wat er op het veld gebeurt. En dan stel je gewoon vast dat we ze toch hebben kunnen verslaan. Ook al was dat dan in Brugge.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws