Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hasi: “We waren over 90 minuten beter”

Besnik Hasi (RSC Anderlecht)

Besnik Hasi was teleurgesteld na het mislopen van de beker in het Koning Boudewijnstadion. “Het is een grote ontgoocheling, maar ik weet niet of het de grootste in mijn carrière is. Ik draai al lang mee in het voetbal”, zegt hij.

“Je grijpt naast een prijs en dat is pijnlijk, want ik vind dat wij over 90 minuten beter waren. Mijn ploeg is echter nog een beetje jong. We verliezen de wedstrijd op stilstaande fases, er gebeurden fouten bij de zonedekking. Er was te veel onoplettendheid”, aldus Hasi.

“We combineerden goed en na de pauze hadden we heel wat kansen om de wedstrijd te beslissen, maar Ryan pakte bijna alles. Hij is de man van de match voor mij.”

“Na de gelijkmaker had ik het gevoel dat we Club gingen kloppen, want ik merkte dat ze aan het einde van hun krachten zaten. Ik dacht echt dat we ze in de verlengingen kopje onder gingen duwen. Club heeft heel lang moeten wachten op een prijs. Ze hebben een goeie ploeg, dat staat vast. Maar wij hebben bewezen dat wij hun evenknie zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws