Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Gent? Alleen als Anderlecht en Club falen”

Bart Vertenten (scheidsrechter)

Het verschil tussen nummer één en nummer zes was in de vijf vorige edities nooit zo klein. Alle PO1-clubs kunnen nog perfect kampioen spelen. “Terwijl het eerst een strijd tussen Anderlecht en Club Brugge zou worden, is er nu AA Gent dat zich in een vergevorderde fase van de competitie tussen de toppers voegt.”

“We sluiten ons aan bij Hein Vanhaezebrouck dat de Buffalo’s nog geen echte, volwaardige titelkandidaten zijn. De meeste kwaliteit zit nog altijd bij Anderlecht en Club Brugge”, zegt Ludo Vandewalle van Het Nieuwsblad.

“Het is ongebruikelijk voor de trainer van AA Gent zich zo bescheiden op te stellen. De reden om het predikaat van ‘titelkandidaat’ zo gretig van zich af te schuiven, vindt ongetwijfeld ook zijn oorsprong in het weghouden van de druk van zijn spelers.”

“Als AA Gent het ooit zou halen, mogen ze zich in Anderlecht en Brugge voor het hoofd slaan.”

Voor analisten is het dan ook zeer moeilijk om voorspellingen te doen “Toch, omdat we het niet kunnen laten: de bekerfinale van zondag tussen Anderlecht en Club Brugge kan een eerste aanwijzing worden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws