Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Gaan ons niet laten vernederen in Brugge”

Club-fans vlaggen

Moeskroen-Péruwelz heeft onderaan de rangschikking dringend punten nodig. En dat nu het op het veld van leider Club Brugge moet gaan spelen.

“Geloof maar niet dat wij enkel naar Brugge gaan om te verliezen en te worden vernederd. Het doel is om een zo correct mogelijke wedstrijd te spelen. Het is een interessante ontmoeting die ons goed moet doen met het oog op de twee wedstrijden die erna komen”, aldus Ronny Rodelin.

“Door onze slechte resultaten hebben sommige spelers er nood aan om meer aan de bal te komen. Daardoor zitten er echter te veel slechte passes in onze opbouw en worden er foute keuzes gemaakt. Dat is spijtig, want er zit zeker kwaliteit in deze spelersgroep. Men moet echter de bal het werk laten doen en het spel versnellen door hem snel rond te spelen.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws