Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Die match zal zeker wegen op de bekerfinale”

Michel Preud'homme zorgen

Club Brugge mag donderdag vol aan de bak tegen Besiktas. De wedstrijd speelt zich drie dagen voor de bekerfinale af. Ideaal is anders natuurlijk.

“De match van volgende week zal zeker wegen op de bekerfinale, qua fysiek, qua inspanning, noem maar op. Maar nu we daar staan, kunnen we het uiteraard niet weggooien. We gaan voort en we zullen zien wat er gebeurt”, aldus Preud’homme op de website van Club Brugge.

“Door het drukke programma zou in Saoedi-Arabië de bekerfinale dan verschoven worden, maar dat is in België helaas niet mogelijk. Besiktas is nog steeds favoriet, maar dankzij deze zege hebben we een klein voordeel. We hebben al een mooi verhaal geschreven in Europa, maar ik hoop dat het volgende week nog verder gaat.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws