Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Sutter op dreef kan record breken

Tom De Sutter (Club Brugge)

Club Brugge won zaterdag met 1-0 van Charleroi dankzij een doelpunt van Tom De Sutter. Als hij blessurevrij blijft kan hij zijn record van 16 doelpunten in één seizoen breken.

De aanvaller is nu topschutter van Club in de competitie met negen goals. “De eerste tien matchen was ik geblesseerd. Mijn totaal kon misschien al hoger liggen”, aldus De Sutter in Het Belang van Limburg.

In totaal zit hij nu aan elf goals. “Dat zou kunnen, ik weet het eigenlijk niet. Op het einde van het seizoen maak ik de rekening. Of ik op schema lig om mijn record te halen? Ik maakte er ooit zestien toen ik de eerste helft van het seizoen voor Cercle speelde en de tweede helft voor Anderlecht uitkwam.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws