Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Dankzij hem bleef Lestienne langer in België”

Maxime Lestienne (Club Brugge)

Maxim Lestienne trok in de zomertransferperiode via Qatar naar Genoa. De vleugelspeler had Club Brugge al veel vroeger kunnen verlaten. Jonathan Blondel stak daar een stokje voor.

Blondel zelf is het beste voorbeeld van een te vroeg vertrokken speler. “Jonathan heeft altijd toegegeven dat hij te jong naar Engeland vertrokken is en dat hij zichzelf daar tegenkwam”, klinkt het bij Fabian Lestienne, vader van Maxime in Sport/Voetbalmagazine.

“Het is om die reden dat ik er bij mijn eigen zoon op aangedrongen heb om niet te snel toe te geven aan de lokroep van de grote competities. Ook Jo heeft over zijn ervaring verteld en hem aangeraden om het juiste moment af te wachten. Samen hebben we er Maxime van overtuigd om nog wat in België te blijven.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws