Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge speelt met shirt voor fans in bekerfinale #thanksfans!

Club-fans met Blue Army vlag

Club Brugge speelt zondag in de bekerfinale tegen Anderlecht met ‘One Club, One Family, One Passion’ op zijn truitjes. Club wil zo graag zijn fans bedanken.

Club speelde al met hetzelfde opschrijft in de thuiswedstrijd tegen Westerlo. “Net zoals toen zal ook nu de supporter weer prominent in de picture gezet worden, 20.000 blauw-zwarte fans in het Koning Boudewijnstadion en een veelvoud daarvan verspreid over heel België zullen voor een unieke sfeer zorgen die de spelers, zoals elke week, kracht zal geven. Met ‘One Club, One Family, One Passion’ op de borst willen de spelers, staf en omkadering van Club Brugge nogmaals zeggen: #ThanksFans!”

“Club kan al het hele seizoen rekenen op de steun van het beste supporterslegioen van België. De volle tribunes stuwen mijn groep wekelijks naar nieuwe hoogtes. Dat we ook zondag weer op die fantastische steun zullen kunnen rekenen en het gevoel zullen krijgen een thuiswedstrijd te spelen, verdient enorm veel respect”, zegt Michel Preud’homme

Het wordt een uniek shirt waar maar 400 exemplaren van zullen worden gemaakt. Geïnteresseerden moeten er €90 voor betalen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws