Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge aanwinst bevestigt overgang

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

We lieten u eerder al weten dat Club Brugge met de talentvolle Livio Milts zijn eerste aanwinst beet heeft. De speler zelf heeft zijn komst nu aan Het Belang van Limburg beaamt.

“Ik heb inderdaad mijn aansluiting bij Club Brugge getekend. Voor voorlopig heb ik geen contract. Pas als ik er goed kan aarden, zullen we rond de tafel zitten om die langere overeenkomst eventueel op papier te zetten. Er werd afgesproken dat nieuwe onderhandelingen volgen na drie maanden”, aldus Milts.

“Na die periode moet ik gewend geraakt zijn aan mijn nieuwe situatie. Er verandert toch heel wat voor mij. De overstap naar Club Brugge kunnen maken, is toch een droom. Ik zie het als een stap hogerop. Zij hebben ginds in elke lichting mensen die fulltime met hun vak bezig kunnen zijn, terwijl de academie in Sint-Truiden nog in haar kinderschoenen staat. Dit lijkt me dus een goeie keuze.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws